Over ons

Over ons

Over Experience in Travel

Eigenlijk praat ik liever niet over mezelf. De beleving van mijn klanten is waar het om draait. Daar doe ik het voor. Bij Experience in Travel beschikken zowel ik – Mireille Huberts – eigenaar van Experience in Travel – als mijn partners over ruime ervaring in de toeristische en MICE-branche. Zelf mag ik inmiddels ruim 25 jaar actief zijn in de sport-, toeristische-, incentive – en evenementenbranche.

100% aandacht voor uw relaties

Door al die jaren ervaring is het voor ons vanzelfsprekend geworden om ervoor te zorgen dat u zich 100% kunt richten op uw relaties. We nemen al uw werkzaamheden graag uit handen. Gedurende het event zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat kan omdat we alle facetten van de branche door en door kennen en al jaren nauw samenwerken met onze leveranciers.

Een prachtige combinatie van sport en reizen

Tijdens de sportopleiding kwam Mireille in aanraking met actieve vakanties. Het was geweldig om sport met reizen te combineren. Improviseren en creativiteit kwamen hier nader tot elkaar en bleek een goede match voor haar te zijn. Het was dan ook de reden om haar kennis aan te vullen met een opleiding aan de NHTV met als keuzerichting Tour Management en Productmanagement. Dit had tot gevolg dat zij diverse functies kon bekleden binnen de reis- en MICE branche. Van Productmanager, Tour Manager, Contract Manager tot consultant. De combinatie van het organiseren, uitvoeren en tevens begeleiden van de reis, het liefst in combinatie met sport, leverde haar veel energie op.
Zo ontstond de gedegen basis voor Experience in Travel.

Een passende oplossing voor iedere vraag

Of het nu gaat om een event van een dag, een reis waarbij het bezoeken van een sportevenement centraal staat of een incentive waarbij u een bepaald doel voor ogen heeft…er is voor iedereen een passend aanbod van een goed georganiseerde reis. Wij helpen u deze doelen te bereiken door het stellen van de juiste vragen tijdens de voorbereiding, de juiste invulling van een inspectiereis en gedurende de daadwerkelijk reis of het event zelf. Daarin maken wij vaak net het verschil. Wij creëren DIE unieke beleving met altijd de juiste aandacht op het juiste accent.

Klanten verrassen

Onze klanten zijn vaak duurzame relaties. Omdat wij hen steeds weer verrassen met de unieke mogelijkheden en daarnaast alle zaken die belangrijk zijn tijdens hun zakelijke reis in de gaten houdt. Een reis omvat tenslotte vele onderdelen waarover uzelf wellicht niet dagelijks over nadenkt of wellicht niet over de juiste kennis beschikt. Ons oog voor detail en inzicht in ieder onderdeel van de reis vinden onze klanten dan ook altijd weer bijzonder. Ze blijven onder de indruk van onze creativiteit gedurende het aanbieden en organiseren van een verrassende reis of event.
Uiteraard mag u een perfecte coördinatie en uitvoering verwachten.