Reisgaranties

Reisgaranties

Garanties voor uw reis

Experience in Travel vindt het belangrijk dat bedrijven met een onbezorgd gevoel op reis kunnen. Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGRZ zodat we vanzelfsprekend voldoen aan de zakelijk wettelijke verplichtingen voor garantiestelling van reisgelden van onze opdrachtgevers.  Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een professionele reisorganisatie in zee gaat.

ANVR

ANVR-reisorganisaties garanderen de kwaliteit van de reisorganisatie, maar ook de afhandeling van eventuele klachten enz. Een aantal zekerheden voor u als opdrachtgever zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Financiële zekerheid
  • Veilig reizen
  • Kwaliteit van reisbegeleiding
  • Goede klachtenafhandeling

ANVR-reisorganisaties worden getoetst op bovenstaande zekerheden zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van de reisbegeleiding en zodat u weet dat u met een professionele organisatie werkt.

Meer informatie vindt u hier

SGRZ – hét garantiefonds voor de zakelijke markt

Experience in Travel neemt deel in SGRZ. Een garantiefonds voor organisaties die zakelijke groepsreizen aanbieden, SGRZ-garantie staat voor de waarborging van financieel

(on)vermogen van reisorganisaties. Hiermee voldoen we aan de wettelijke verplichting voor garantiestelling van reisgelden van u als opdrachtgever.

Zo bent u ervan verzekerd dat uw vooruitbetaalde reisgelden bij financieel onvermogen van Experience in Travel, waardoor overeengekomen afspraken niet kunnen worden nagekomen aan u worden terugbetaald. We bieden u hiermee garantie zodat u met een onbezorgd gevoel met ons op reis gaat.

Meer informatie vindt u hier

Experience in Travel – Zorgeloos zakelijk op reis.