Consultancy

Consultancy

Senior Consultant voor Touroperators en incentivebureau's

Touroperators en incentivebureau’s werken het hele jaar door aan prikkelende en marktgerichte programma’s voor hun reizigers. Samenwerken met een krachtig team medewerkers die kwaliteit en deadlines niet uit de weg gaan is daarbij belangrijk. Continue vooroplopen in de branche om productaanbod af te stemmen aan de wensen van de klant. Continue monitoren hoe de markt beweegt.
Alles om ervoor te zorgen dat productvraag en aanbod kloppen en inkoopplannen met mooie marges kunnen worden ingezet. 
Dan kan het een hele uitdaging zijn om medewerkers met het gewenste kennisniveau te vinden. Of tijdelijke ondersteuning te vinden als een van uw medewerkers onverhoopt (tijdelijk) uitvalt. Om samen met jouw team ervoor te zorgen dat bedrijfsdoelstellingen worden behaald.

Meerwaarde voor jouw organisatie

Met mijn brede kennis en ervaring in de toeristische- en incentivebranche ondersteun ik touroperators en incentivebureau’s regelmatig met hun tour- en productmanagement.
Na mijn NHTV-studie met als keuzerichting Tour- en Productmanagement bekleedde ik diverse functies in de MICE-branche. Van productmanager, tourmanager en contractmanager tot consultant. Mede hierdoor beschik ik over veel kennis en ervaring van alle facetten van de reisbranche. Het pakken van kansen en mogelijkheden voor mijn opdrachtgevers zie ik dan ook als een continue uitdaging. Proactief meedenken en kansen omzetten naar mogelijkheden om er samen voor te zorgen dat bedrijfsdoelstellingen worden gerealiseerd.

Flexibel inzetbaar

Als externe consultant kijk ik met een open blik naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Ik ben flexibel inzetbaar als professionele reisleiding, contractmanager of consultant. Samen stemmen we af wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik beschik voor u over een brede landenkennis, spreek maar liefst zes talen en zet mijn expertise gecombineerd met een sterk zakelijk netwerk graag voor u in.

Kunt u extra ondersteuning gebruiken door calamiteiten in de branche of heeft u onverwacht te maken met uitval van uw personeel?
Dan spreek ik graag met u af.

Bel gerust voor het maken van een afspraak.