Sport

Sport

U wint...

De beste relaties komen tot stand buiten de werkvloer. Medewerkers en zakelijke relaties stellen het op prijs als er aan hen gedacht wordt. Relaties meenemen naar een (internationaal) sportevent zorgt voor een unieke en verrassende beleving. Een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Once in a lifetime

Wilt u een ‘once in a lifetime’ experience ervaren door het bijwonen van een event dat aansluit bij uw doelen en wensen? Bijvoorbeeld om een winnersmentaliteit te creëren binnen uw team of netwerk. Stelt u zich eens voor dat u met uw relaties naar een Formule 1 wedstrijd met onze Max Verstappen gaat, of een Volvo Ocean Race Experience beleeft. Of naar een EK-voetbalwedstrijd of een andere interessante wedstrijd als Barcelona – Real Madrid bijwoont, om maar een paar voorbeelden te noemen. Tal van sportevents lenen zich uitstekend om uw relaties te verrassen en blijvende indrukken bij hen achter te laten.

Tal van sportevents om uw relaties te verrassen

  • Rondes tellen tijdens de Formule1 …
  • Zeilregatta over meer of zee…
  • Geniet van een VIP-ervaring tijdens een sportief evenement…
  • Champagne en kaviaar bij hole 19…
  • Beleef een spectaculaire sportwedstrijd…

Uw event tot in de puntjes geregeld

Met een professionele organisatie van een sportief event wordt u de winnaar! Wij regelen uw reis van A-Z. Van tickets voor de beste tarieven, tot het vervoer, de accommodatie, het restaurant en eventuele teambuildingactiviteiten. Met het krachtige netwerk van Experience in Travel zorgen we ervoor dat uw bedrijf de winnaar wordt door een onvergetelijke indruk achter te laten bij uw zakelijke relaties.

Indrukwekkend vermaak in een ongekende sfeer

Een sportevenement bezoeken blijft opwindend en verrassend. De unieke sfeer tijdens een niet te voorspellen match of race raakt gegarandeerd laat gegarandeerd een unieke indruk achter. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos zakelijk op reis kunt om optimaal te genieten met uw medewerkers en zakelijke relaties.

Wilt u ook winnen?

Zullen we binnenkort samen sparren over uw unieke event?
Neem dan snel contact met mij op.