Sneeuw

Sneeuw

Een witte wereld

Warme teambuilding, of een sneeuwbaleffect? Onze jarenlange ervaring in de sneeuw komt goed van pas als bedrijven voor een incentive naar de sneeuw kiezen. De periode van uw incentive is vaak een belangrijk uitgangspunt, zo is in de winterperiode een incentive in de sneeuw een echte aanrader.

Daarnaast kiezen ook bedrijven met roots in landen die zich lenen voor winterse taferelen een wintersportreis. Zoals Oostenrijk, Zwitserland en Italië waar onze klanten regelmatig voor de winterperiode kiezen om van hun zakelijke reis of incentive een letterlijk ‘cool event’ te maken. Sneeuw maakt het in ieder geval een bijzonder bedrijfsuitje.

Bijzondere arrangementen

De mogelijkheden in de sneeuw zijn even divers als bijzonder. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan bijzondere arrangementen in Noorwegen, IJsland of Lapland. Wat dacht u van een bezoek aan het ijshotel of husky sledetochten in Noorwegen, ijsvissen in Lapland, op sneeuwscootersafari in IJsland of een van de vele andere mogelijkheden?

Door informeel samen te zijn in ongewone situaties leert u elkaar net even anders kennen. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden voor het formele gedeelte zoals vergaderzalen en congreslocaties in bruisende steden en onvergetelijke buitenlocaties. De juiste combinatie, daar zit het ‘m in. En dat is dan ook precies het mooie van het samenstellen van zakelijke arrangementen.

Alles tot in de puntjes geregeld

U bepaalt de periode, het budget en het doel van uw reis. Wij gaan voor u aan de slag met enkele voorstellen. Zodra u uw keuze heeft bepaald gaan we zorgen voor de invulling van alle details van vervoer tot entertainment, bedrijfsbezoeken en/of winterse activiteiten. Wij bereiden uw reis tot in ieder detail voor en zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. U hoeft zich uitsluitend bezig te houden met de genodigden. Wij verzorgen de rest.

Wilt u ook een reis die net even anders is?

Wij stellen voor u bijzondere arrangementen samen en informeren u graag over de vele mogelijkheden.