Zon

Zon

Vitamine D…

Indrukwekkende en inspirerende plekken combineren met zakelijke events en incentives. Experience in Travel brengt haar opdrachtgevers naar tal van plaatsen binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. Wilt u uw klanten of netwerkrelaties een verrassende beleving aanbieden, of wilt u uw medewerkers belonen? Bij Experience in Travel kunt u rekenen op een creatieve zakelijke beleving. Of u nu kiest voor een doelgericht vergaderarrangement, een unieke teambuilding, een personeelsreis of een incentive.

De wereld aan uw voeten

Er zijn zoveel bijzondere plekken op de wereld waar u zon en zakendoen kunt combineren. Bijvoorbeeld in Napels waar cultuur, natuur en het beste van de Italiaanse keuken samen komen. Op Cyprus met zijn kraakheldere water, ruïnes en charmante plaatsjes. Of Zwitserland, er is geen land ter wereld waar je op zo’n klein gebied zoveel verschillende landschappen, culturen en talen kunt ervaren. En wat dacht u van Malta, Jamaica, of Portugal? Zakelijk genieten in een mooie omgeving, gecombineerd met fun, cultuur of architectuur.

U en uw relaties gaan iets beleven

De juiste keuzes maken door een perfecte combinatie van zakelijke- en niet zakelijke invulling van uw event. Dat zorgt ervoor dat gestelde doelen worden gerealiseerd. Alle details omtrent uw zakelijke reis worden tot in de puntjes uitgewerkt. Zo zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Gedurende de reis zijn we uw eerste aanspreekpunt, aanwezig op de voorgrond waar nodig, maar veelal op de achtergrond om alle details omtrent de organisatie voor u te monitoren. Zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw gasten.

De wereld aan uw voeten

Als u de data van de reis in uw agenda reserveert, zorgen wij voor de professionele organisatie. Wij doen u graag een passend voorstel. Zoals mijn klanten zeggen, ”met oog voor ieder detail en met continue nieuwe en verrassende ideeën”. Door steeds weer nieuwe mogelijkheden en kansen te blijven zien en af te stemmen op de wensen van de klant werken we steeds opnieuw aan een uniek en verrassend event. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw op maat georganiseerde reis.

Mogen we u een passend voorstel doen?