Spectaculaire Azoren Inspectietrip

Spectaculaire Azoren Inspectietrip

Datum:

26 maart 2020

Spectaculaire Azoren Inspectietrip

SPECTACULAIRE AZOREN inspectietrip

Wij gingen alvast voor u op reis…….

Bent u op zoek naar een uitdagende incentive? Denk dan zeker eens aan de Azoren.
Een prachtige eilandengroep in de Atlantische Oceaan, die toebehoort aan Portugal. Experience in Travel bezocht San Miguel, een van de 9 eilanden en maakte kennis met de schoonheid en de vele mogelijkheden van dit eiland.
De diversiteit van de eilanden staat garant voor een onvergetelijke bedrijfsreis. Op de Azoren kunt u alle kanten op en helemaal wanneer u lekker de natuur in wilt met uw klanten of personeel. De eilanden hebben ieder hun eigen karakter maar één ding is zeker: het klimaat is het grootste gedeelte van het jaar heerlijk, het natuurschoon overweldigend, de natuur is groener dan groen en de vergezichten spectaculairder dan spectaculair. Het ene moment waan je je in een tropisch regenwoud, het andere moment in de Engelse heuvels of op een van de Canarische eilanden. Vanwege de vulkanische oorsprong vindt u hier onder andere warmwaterbronnen en uiteraard vulkanen, zoals de Ponta do Pico. Ook fantastisch: walvissen en dolfijnen spotten voor de kust. De prijs/kwaliteit van hotels zijn prima en…het eten smaakt er heerlijk.
Wij zijn in ieder geval verkocht en hebben de Azoren in ons hart gesloten

Locatie

Azoren

Media van deze reis

Wat zeiden anderen?

Hereby I recommend miss Mireille for her outstanding quality of job and service. Miss Mireille is a very sporty person and always thinks several steps ahead assuring that risks are set to a minimum and her team experiences a maximum of fun and pleasure. She is very flexible in her job. For any team that needs an organizer without worrying, I very much recommend Mireille to fulfill this task.

Amal Kloppenburg

Account Manager

Mireille is a very professional, organized and energatic person who has a positive way of looking at challenges. She is very good in organising events and has a lot of sportive and touristic experience. It was great to work with her.

Vera Habers

Owner & manager at CSST

“Dankjewel voor de geweldige organisatie en super studiereis! Het was geweldig” – Travel Managers Face2Face Travel

Team Face2Face Travel

Studiereis Seefeld Oostenrijk